Tegel Levelling Clips 2,0mm 13-23mm 250st

33,25

Excl. BTW: €27,48

Beschikbaarheid:
Op voorraad
Model:
Tegel Levelling Clips 2,0mm 13-23mm 250st

Not yet rated
Beoordeel

Omschrijving

PRO++ Tegel Levelling Systeem: onze Clips

Binnen ons complete levellingsysteem vormen de speciaal voor de professional ontworpen clips de basis van het PRO++ Tegel Levellingsysteem.

Deze clips zijn bedoeld voor het volkomen vlak plaatsen van wandtegels, vloertegels, porcellanato, natuursteen en porselein/gres met daarbij de gewenste strakke voeg. De clips worden na het aanbrengen van de tegellijm tussen de vloer of wand en de tegel geplaatst.

De clips van het PRO++ Levelling Systeem zorgen ervoor, samen met de speciaal ontworpen keggen, dat de tegels na het verlijmen op gelijke hoogte blijven liggen en de kans op oneffenheden in de vloer of wand wordt daardoor geminimaliseerd.
De clips dienen daarbij gelijk als afstandhouder voor het verkrijgen van een strakke en gelijkmatige voeg. Met de in verschillende diktes leverbaar PRO++ levellingclips kan een voegbreedte van 1, 1.5, 2 of 2.5mm worden gerealiseerd.

Onze PRO++ levellingclips zijn gemaakt van een kwalitatief hoogwaardig materiaal (kunststof) zodat deze de hoge verticale trekkrachten probleemloos kunnen weerstaan en bij een zijwaartse kracht gemakkelijk en strak afbreken vanaf het breekpunt aan onderzijde.
Bij het afbreken van de speciale PRO++ Tegel Levelling clips blijven hierdoor geen hinderlijke resten achter die later problemen kunnen veroorzaken bij het voegen van de gelegde vloer of betegelde wand.

Technische Specificaties
Kleur:
Wit
Toepassing: Plaatsen van tegelwerk max. 13-23mm
Verpakking: 500


 

 

Beoordelingen (0)

Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder

Contact Us

053 5741788
info@tegellevellingpro.nl

Facebook